Västerås IBS Ung 8 (PK4)

Referat: Skälby IBK 2 (PK4) - Västerås IBS Ung 8 (PK4)

Ettan kom, tvåan kom......

Seriepremiären är nu avklarad och motståndet stod VIB Pojkar 05 för.
Första perioden präglades av lite premiärnerver och det mesta gick in, när det hade gått 7 minuter stod det 2-2 och matchen stod o vägde.

När grabbarna gick till periodpaus hade de en 5-3 ledning.

2:a perioden var det faktiskt mest Skälby mot VIBs målvakt och perioden slutade 8-2 till Skälby.
I denna periodpaus hade vi 50/50 lotteri och vinnaren blev ingen mindre än Gustav Baresic (Storebror till Olle)

3:e perioden startade och inget lag fick bollen förbi de båda storspelande målvakterna förrän i minut 8 då vi lyckades trycka dit en boll. Efter det gjorde vi mål varanann minut ändå till minut 13 då VIBs storspelande Nr:18 inte gjorde mål utan Nr:15!
Men Nr:18 ville göra sista målet för dagen och gjorde så i minut 14. (hans femte av 7 i matchen)